Categorii
Blog

10 idei decorare masuta cafea

Masuta de cafea din sufragerie este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune locuri pentru a va dezvalui imaginatia si a face o declaratie prin designul dumneavoastra interior. Este ca și cum ai pune rujul ca ultima acțiune a regimului tău de machiaj: durează doar câteva secunde, dar îți transformă complet look-ul.

Cu toate acestea, pentru mulți dintre noi, inclusiv pentru mine, a veni cu concepte pentru designul măsuței de cafea oarecum în afara standardului poate fi o sursă de stres. Dar, din moment ce am vrut să-mi ofer un nou aspect, am vorbit cu câțiva dintre designerii mei de interior preferați. M-am întrebat despre împărtășirea cu câteva dintre cele mai imaginative concepte ale lor pentru înfrumusețarea măsuțelor de cafea.

Deoarece măsuța de cafea este adesea piesa centrală a spațiului, trebuie să îi acordăm respectul de care merită.

Umplerea măsuței dvs. de cafea cu articole care au o legătură personală cu dvs. este un stil care cuprinde toate aceste sugestii experți pentru decorarea sa. Faceți-l al dvs. personalizându-l într-un mod care vi se potrivește, fie că implică un stil funcțional care poate stoca elegant telecomenzi și alte obiecte mici, un teanc de cărți vibrante sau câteva flori proaspete.

Decorarea casei trebuie să fie comparabilă cu scrierea autobiografiei; nu ar trebui să existe elemente sintetice sau false.

10 idei decorare masuta cafea

 

1. Cele mai bune măsuțe de cafea ne implică toate simțurile. Au un bol mic pentru bomboanele tale preferate, sunt atractive din punct de vedere vizual și sunt tactile, formate din componente pe care le putem atinge; acestea includ lucruri care miros grozav, cum ar fi lumânările sau sculpturile de ceară aromată.
Au un bol mic pentru dulciurile preferate. Au un castron pentru alimentele preferate cu zahăr și un castron pentru dulciurile preferate; un ghid practic este să încerci să găsești lucruri care pot fi, de asemenea, utilizate ca început de discuție.

Aranjează decorul pe o măsuță de cafea

2. Deși acesta este un ghid de design esențial, designerii de interior sugerează cu tărie ca oricine care aranjează decorul pe o măsuță de cafea să-l țină cont în timpul etapelor de planificare. Ea înseamnă să ai trei până la 5 articole din care să aleagă, ceea ce depinde de dimensiunea mesei. De asemenea, este vital să ne amintim că fiecare componentă a tabelului trebuie să fie identică. Amintiți-vă că contrastul creează tensiune, care atrage privirea și face o discuție mult mai atrăgătoare din punct de vedere estetic decât un tabel de note de bază.

Numerele impare

3. Când vine vorba de ghidul despre numerele impare, neglijează în ceea ce privește mesele de cafea pătrate. Îi face plăcere să joace cu cărți frumoase și este identificat să le arate peste tot. Setarea perfectă este creată prin încorporarea diferitelor direcții, de obicei cu scaunul cel mai aproape de acea parte a mesei și completând-o cu „piesa de artă superbă pe care îmi pot pune mâna”. Vă rugăm să priviți aici câteva dintre alegerile noastre de top pentru cărți de afișat pe măsuțe de cafea.

Echilibru vizual

4. Odată ce masa dvs. este împărțită în cadrane, alți designeri sugerează poziționarea articolelor în fiecare cadran pentru a crea un echilibru vizual. Nu ești obligat să te asiguri că sunt o potrivire anume, dar trebuie să cauți lucruri care ocupă aceeași zonă. De exemplu, dacă utilizați un teanc de cărți într-un cadran, trebuie să puneți o plantă sau un bol de o dimensiune proporțională cu teancul de cărți în diagonală pe tot cadranul.

Masa Cafea netradițională

5. Masa netradițională este decorată cu antichități pe care le-ai acumulat de-a lungul călătoriilor tale. Fiecare dintre aceste piese este spectaculoasă și funcționează ca începători excepționali în conversație. De asemenea, folosirea tăvilor și a casetelor de sticlă pentru a păstra colecțiile determină proprietarul să experimenteze o acțiune psihologică. Gândiți-vă să păstrați produsele pe care le-ați adunat la plimbările în natură pe o măsuță de cafea de familie cu tăvi pentru specimene închise. Fii îndrăzneț și folosește aspecte personale care nu sunt standard în niciun fel.

Măsuță de cafea pătrată mare

6. Unii aleg masute de cafea cu un design care foloseste regula de trei. Poate realiza o estetică mai vizuală intrigant prin configurarea produselor în numere impare. Aceasta este o metodă excelentă de a include interesul pentru o măsuță de cafea pătrată mare și, în același timp, lasă puțin spațiu, ceea ce oferă mesei aspectul că nu este aglomerată. În acest fel, nu veți avea nici cea mai mică senzație că trebuie să umpleți măsuța de cafea la capacitatea maximă.

Includerea florilor proaspete

7. Când vine vorba de măsuțe de cafea, acesta este primul lucru pe care l-am vorbit cu designerii și pe care vreau să-l subliniez. Includerea florilor proaspete este o metodă tradițională și încă foarte în stil. Acestea vor aduce viață locației imediat, în timp ce o vor înmuia. În plus, parfumul florilor proaspete este plăcut pentru toate cele cinci simțuri și le poate ajusta aspectul pentru a se potrivi cu schimbarea anotimpurilor.

Măsuțe de cafea sub formă de triunghiuri

8. Creați prototipuri de măsuțe de cafea sub formă de triunghiuri. Pentru că aceasta se referă la înălțime, iese în evidență din regula de trei pe care am trecut-o. Începeți cu un accesoriu care are o înălțime mai mare, cum ar fi o cutie sau o plantă, și reduceți metoda până la un adaos mai mic în înălțime, cum ar fi o tavă mică, înainte de a adăuga ultimul dispozitiv care este nivelul enumerat mai jos. Care contribuie la conservarea balantei și direcționează continuu privirea în jos.

Măsuță de cafea de sticla

9. O măsuță de cafea cu două niveluri este o alegere remarcabilă dacă încercați să găsiți o piesă de mobilier care să vă satisfacă nevoile în timp ce vă evidențiază simțul designului individual. Se recomandă să utilizați una cu blat de sticlă. Puteți face o afișare ordonată a unei colecții antice de cutii de broaște țestoase, poziționându-le pe o tavă aici. Alternativ, puteți stivui cărțile preferate, arătând legăturile fermecătoare ale fiecăreia pe capătul deschis și să aveți încă spațiu pentru bere deasupra.

Eliminați elementele de care nu aveți nevoie

10. Nu ezitați să includeți lucruri noi ori de câte ori doriți, fie din călătoriile tale, fie din anotimpurile care se schimbă. Când găzduiți oaspeți, eliminați elementele de care nu veți avea nevoie pentru a crea spațiu suplimentar. Masuta ta de cafea este printre locatiile din casa ta cele mai deschise schimbarii, deoarece o poti imbunatati constant. Asigurați-vă că orice grup pe care îl alegeți mai lasă loc pentru divertisment, constând dintr-o zonă pentru băuturi precum cafea, vin alb și aperitive.

Sursa imagine: Image by jcomp on Freepik

A fost de ajutor acest articol?
DaNu

Lasă un răspuns