20 Tipuri mese de cafea Ghid de Cumpărare
16 decembrie 2022 De 1-1.ro 0

20 Tipuri mese de cafea: Ghid de Cumpărare

Măsuțele de cafea sunt piese de mobilier importante în orice casă. Nu numai că vă oferă un loc unde să setați băuturi și gustări, dar pot fi și folosite ca decor pentru a lega aspectul sufrageriei dvs. Având la dispoziție atât de multe tipuri diferite de măsuțe de cafea, poate fi dificil să decizi care este cea mai bună pentru tine și casa ta. Acest articol va oferi o privire de ansamblu asupra diferitelor tipuri de măsuțe de cafea și a factorilor de luat în considerare înainte de a face o achiziție.

Permiteți-mi să vă familiarizez cu diferitele tipuri de măsuțe de cafea care sunt vândute în magazine în zilele noastre; aceste măsuțe vin într-o mare varietate de stiluri și sunt folosite pentru o gamă largă de activități.

1. Masă cafea Vintage

Masuta de cafea vintage este una dintre cele mai importante piese de mobilier din fiecare casa. Are un scop atât decorativ, cât și funcțional. Nu numai că pot oferi o piesă centrală superbă pentru camera dvs. de zi, dar o măsuță de cafea vintage vă permite și să depozitați cu ușurință articole precum cărți și reviste. Cu atât de multe stiluri și modele diferite pentru măsuțe de cafea vintage, poate fi copleșitor atunci când încercați să decideți care este cel mai bun pentru casa dvs.

Cumpara Masa de Cafea Vintage

2. Masă cafea cu depozitare

Ar fi util să aveți o măsuță de cafea care să aibă spațiu de depozitare, în special dacă aveți o mulțime de lucruri, cum ar fi telecomenzi, articole de scris și reviste care au nevoie de un loc de depozitare. Chiar dacă măsuțele de cafea cu depozitare ar putea fi ceva mai incomode decât alte tipuri de măsuțe de cafea, s-ar putea să considerați că acestea reprezintă o soluție ideală pentru cerințele dumneavoastră. Puteți găsi o mare varietate de posibilități pentru o măsuță de cafea de depozitare decentă, care să fie atât robustă, cât și elegantă, în funcție de tipurile de bunuri pe care doriți să le depozitați și de dimensiunea acestor obiecte.

Cumpără Masa de Cafea cu depozitare

3. Masa cafea marmură

Mesele de cafea din marmură au un fel de eleganță subtilă care le face să fie un complement excelent pentru camerele cu mochetă sau parchet stratificat lemn masiv. Deși necesită o anumită întreținere, acestea sunt un accesoriu foarte puțin costisitor pentru decorul dvs. Deși măsuțele de cafea din marmură autentică pot avea un cost ceva mai ridicat, investiția este una care se va amortiza mai mult decât bine pe termen lung.

Veți obține o mulțime de utilizări de la o măsuță de cafea din marmură, indiferent de mărimea și stilul pe care decideți să le achiziționați pentru sufrageria dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că are potențialul de a fi un accesoriu cu adevărat excelent pentru camera dvs. de zi.

Cumpără măsuță cafea marmura

4. Masa cafea Retro

Acesta este un stil clasic atemporal care se referă la designul care a fost proeminent la mijlocul secolului XX – de aici și numele – și este funcțional, elegant și reflectă un sentiment de melancolie. O măsuță de cafea bună proiectată în stilul retro va da impresia că încăperea este de fapt din acea epocă. Este funcțională și de lungă durată, oferindu-vă toate caracteristicile pe care le așteptați de la o masă de cafea frumoasă și rezistentă. Folosirea materialelor naturale, picioarele care sunt fie înclinate, fie conice și curbele moi și rotunjite sunt câteva dintre caracteristicile care definesc o masă de cafea retro.

Cumpără Masa cafea Retro

5. Masa cafea Pătrata

Dacă doriți să creați un design îngrijit, care să fie coerent cu restul decorului și să se integreze bine în acesta, o măsuță de cafea pătrată este cea mai bună opțiune. Mesele de cafea pătrate au un aspect simetric și pot fi utilizate cu ușurință dacă încercați să faceți ca zona să pară că este plină în mod adecvat și fără goluri. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că mesele pătrate sunt de preferat pentru încăperile mai mari, deoarece în lipsa spațiului puteți sa va loviți permanent de colțurile acesteia! Totodata nu este recomandata dacă aveți copii mici care la rândul lor se pot accidenta foarte ușor.

Cumpără Masa cafea Pătrata

6. Masa de cafea dreptunghiulară.

Ai putea încerca să folosești o măsuță de cafea dreptunghiulară pentru a da o anumită definiție spațiului din camera ta de zi. Măsuța de cafea dreptunghiulară, care este poate una dintre cele mai comune forme pentru mesele de cafea, se potrivește excepțional de bine cu canapelele mai lungi și oferă o cantitate semnificativă de suprafață în comparație cu alte tipuri de mese de cafea. Este posibil să iei în considerare forma acestei mese de cafea dacă ai mult spațiu la dispoziție. Mesele de cafea dreptunghiulare continuă să fie la modă și după atâția ani și oferă o gamă largă de opțiuni de configurare, pe lângă aspectul lor clasic.

Cumpără Masa de cafea dreptunghiulară

7. Masuta cafea rotunda

Persoanele care doresc să evite cât mai puțin posibil să se lovească de lucruri din cauza marginilor ascuțite se pot uita la măsuțele de cafea rotunde. Prin urmare, dacă aveți fie animale de companie, fie copii mici, ar trebui neapărat să achiziționați această piesă de mobilier. Dacă aveți canapele mai scurte sau o zonă de relaxare mai intimă, o măsuță de cafea rotundă va părea cea mai atractivă.

Datorită suprafeței reduse pe care o oferă, mesele de cafea rotunde contribuie de obicei mai mult la aspectul estetic al unei încăperi decât la funcționalitatea acesteia. Pe de altă parte, datorită faptului că este mai ușor de accesat din toate părțile, această masă este excelentă pentru a fi folosită atunci când aveți musafiri prin preajmă, care ar putea să paseze aperitive în jurul mesei în timp ce discută.

Cumpara Masuta cafea rotunda

8. Masuta cafea ovala

Măsuța de cafea ovală, care este frecvent menționată ca fiind verișoara măsuței de cafea rotunde, are toate avantajele unei măsuțe de cafea rotunde, în plus față de lungimea suplimentară pe care o oferă. Prin urmare, ați putea alege pur și simplu acest design ca o alternativă dacă aveți mai mult spațiu la dispoziție. Atunci când vine vorba de a găsi combinația perfectă între formă și funcționalitate, mesele de cafea ovale sunt calea de urmat.

Deoarece măsuțele de cafea ovale nu creează o pauză distinctă în lungimea canapelei, acestea sunt o alegere excelentă pentru asocierea cu canapele mai lungi. În plus, măsuțele de cafea ovale încurajează mobilitatea și oferă o cantitate considerabilă de suprafață care poate fi folosită fie pentru a expune lucruri, fie pentru a depozita lucrurile mai sigur. O altă opțiune pentru mobilierul prietenos cu copiii și animalele de companie, acesta nu are colțuri ascuțite.

Cumpără Masuta cafea ovala

9. Masuta cafea lemn

Lemnul este un material care este recunoscut pe scară largă ca fiind cea mai populară alegere pentru o măsuță de cafea, deoarece este adaptabil, de lungă durată și elegant, fără a necesita un efort excesiv. Este fiabil și poate fi ușor de realizat pentru a se potrivi cu o mare varietate de scheme de culori și decoruri interioare. Majoritatea modelelor măsuțele de cafea din lemn oferă o senzație de căldură, fără vârstă și versatilă.

O măsuță de cafea din lemn este un pariu sigur pentru a completa aspectul unei încăperi decorate în stil rustic, așa că nu vă fie teamă să mizați pe ea. În plus, o măsuță de cafea din lemn nu trebuie să fie neinteresantă în niciun fel. Poți da mesei tale de cafea un aspect mai interesant prin utilizarea unei varietăți de modele de accente și forme neobișnuite.

Cumpara Masuta cafea lemn

10. Masa cafea metal

După lemn, metalul este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare materiale pentru mesele de cafea. Aceste tipuri de măsuțe de cafea sunt de obicei mai ușoare în greutate și sunt de obicei mai durabile decât lemnul. De asemenea, ele pot veni într-o mare varietate de stiluri și forme diferite, datorită faptului că metalul este mult mai ușor de modelat în forme distincte. Dacă doriți un aspect mai mult structural sau industrial pentru spațiul dumneavoastră, o masă cafea din metal poate fi o alegere bună pentru dumneavoastră.

Cumpără Masa cafea metal

11. Masa cafea sticla

Ca urmare a diferitelor progrese tehnologice care au fost realizate în ultimii ani, mesele din sticlă au cunoscut o creștere a popularității. Majoritatea măsuțelor de cafea din sticlă sunt disponibile într-o gamă largă de modele, izbitor de atrăgătoare, care sunt adaptabile și inventive.

Este imposibil să te opui aerului modern pe care îl transmite o masă de cafea din sticlă, indiferent dacă sticla este combinată cu suporturi metalice pentru a spori soliditatea mesei sau dacă masa este construită în întregime din sticlă. Pe lângă faptul că este o piesă de mobilier foarte adaptabilă, o măsuță de cafea din sticlă este o alegere excelentă pentru a aduce un aer discret de rafinament în spațiul de locuit.

Dacă aveți o zonă mai mică sau un loc înghesuit, mesele de cafea din sticlă sunt o alternativă minunată pentru dumneavoastră, deoarece sticla deschide spațiul, adăugând în același timp stil. Cu toate acestea, din cauza faptului că este mai probabil să se spargă, nu este cea mai sigură sau cea mai optimă soluție pentru o casă în care locuiesc copii mici, din cauza naturii materialului. Totodata modelele noi sunt fabricate din sticla temperata sau securizata. Acest lucru face ca aceste măsuțe sa fie extraordinar de rezistente iar în cazul în care se sparg se fac mii de bucatele mici de sticla inofensive.

Cumpără Masa Cafea Sticla

12. Masuta cafea ratan

Utilizarea ratan-ului ca masă de cafea devine din ce în ce mai populară, în ciuda faptului că, în mod tradițional, ratanul a fost folosit ca material pentru mobilierul de terasă datorită durabilității și capacității sale de a supraviețui unei varietăți de condiții meteorologice. Mesele de cafea din ratan sunt o opțiune excelentă de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei mese de cafea care combină un stil tradițional cu o vibrație mai contemporană. Aceste mese pot conferi sufrageriei dvs. o atmosferă caldă și primitoare.

Cumpara Masuta cafea ratan

13. Masute cafea moderne

De cele mai multe ori, atunci când oamenii vorbesc despre „modern”, se referă la o gamă specifică de design din secolul XX până la stilul de la jumătatea secolului trecut. Termenul „modern” este uneori schimbat cu cel de „contemporan” atunci când se referă la modelele de măsuțe de cafea; cu toate acestea, există câteva diferențe stilistice subtile. Funcționalitatea este de obicei asociată cu minimalismul și designul curat în mesele de cafea moderne, cu accent pe îmbinarea unei varietăți de obiective estetice fără a recurge la excentricitate.

Metalul și piatra sunt materiale populare pentru construcția măsuțelor de cafea contemporane datorită aspectului curat pe care îl oferă aceste materiale și influenței lor de modernism.

14. Masa cafea extensibila

O modalitate excelentă de a crește versatilitatea și funcționalitatea oricărui spațiu de locuit este să investești într-o măsuță de cafea extensibilă. Acest tip de masă este perfect pentru locuințele moderne care au nevoie de o piesă de mobilier care poate fi adesea reglată și schimbată în funcție de nevoile sau scopurile camerei.

Aceste tipuri de mese vin și într-o varietate de dimensiuni, modele și materiale; de la stiluri tradiționale din lemn la suprafețe de sticlă elegante și cochete – există ceva pentru toată lumea!

Cumpara Masa cafea extensibila

15. Masa cafea aurie

Măsuța de cafea aurie este o piesă statement care a crescut în popularitate. Această piesă de mobilier clasică, dar modernă, adaugă o notă elegantă și luxoasă oricărei camere de zi. Este perfect pentru a adăuga o notă de glamour oricărui spațiu, oferind în același timp atât funcționalitate, cât și stil. Cu designul său atemporal, măsuța de cafea aurie va fi cu siguranță o piesă centrală în casa ta pentru anii următori.

Acest element clasic de mobilier poate fi decorat cu ușurință, în funcție de ocazie sau de starea de spirit. Finisajul său auriu strălucitor reflectă lumina în jurul camerei, creând o atmosferă aerisită și o strălucire atrăgătoare. Fie că cauți ceva subtil sau mai decorativ, îl poți găsi cu această piesă de mobilier elegantă și versatilă. În plus, această măsuță de cafea vine în multe forme și dimensiuni care se potrivesc perfect în orice schemă de decor existentă.

Cumpără Masa cafea aurie

16. Masuta cafea alba

Măsuțele de cafea albe au devenit o alegere populară printre proprietarii moderni, datorită versatilității și designului lor elegant. Nu numai că aduc un aer de rafinament și curățenie oricărui spațiu, dar oferă și posibilități infinite de personalizare a decorului casei tale. Indiferent dacă doriți o masă albă clasică sau un stil mai contemporan, cu accente unice, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru a vă satisface nevoile.

Măsuțele de cafea albe vin în multe forme și dimensiuni, de la stiluri pătrate mari până la piese dreptunghiulare înguste. Multe modele prezintă detalii interesante, cum ar fi sertare pentru depozitare sau rafturi încorporate pentru afișarea cărților sau lucrărilor de artă. Puteți găsi, de asemenea, modele care încorporează panouri de sticlă sau sculpturi complicate pe picioare pentru un interes vizual sporit. Indiferent de aspectul pe care îl alegi, este ușor să găsești măsuța de cafea albă perfectă pentru casa ta pe 1-1.ro

Cumpără Masuta cafea alba

19. Masa cafea neagra

Dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier statement care să vă scoată în evidență camera de zi, nu căutați mai departe decât măsuța de cafea neagră. Designul elegant și rafinat va adăuga cu siguranță un element atrăgător oricărui spațiu interior. Nu numai că oferă o notă contemporană, dar oferă și o mulțime de posibilități practice de depozitare.

Indiferent dacă aveți un interior clasic sau modern, aceste măsuțe de cafea neagră se vor potrivi perfect. Sunt modele cu două sertare și rafturi de sticlă pentru a expune articole precum cărți sau reviste, perfectă pentru oricine spera să creeze spațiu suplimentar de depozitare fără a compromite stilul. Fabricata din lemn sticla sau metal, acest tip de masa este suficient de durabilă și robustă pentru a rezista utilizării de zi cu zi; în plus, suprafața sa netedă îl face ușor de curățat în cazul în care apar scurgeri.

Cumpără Masa cafea neagra

18. Masute de cafea de lux

Măsuțele de cafea de lux sunt completarea perfectă pentru orice casă. Acestea oferă un punct focal elegant pentru camera dvs. de zi și pot fi locul perfect pentru a vă reuni cu prietenii și familia. Fie că cauți ceva modern și elegant sau mai tradițional, cu siguranță există o opțiune care se potrivește stilului tău.

Atunci când alegeți o măsuță de cafea de lux, trebuie să luați în considerare mai mulți factori. Calitatea este importantă deoarece îți dorești ceva care să dureze mulți ani. Dimensiunea este, de asemenea, un factor, mai ales dacă spațiul este limitat în casa ta; optați pentru ceva compact, dar suficient de maiestuos pentru a avea un impact asupra încăperii. Alegeți unul care are spațiu amplu de depozitare și mai multe rafturi sau sertare, dacă este necesar, astfel încât să îl puteți folosi și mai mult.

Cumpără Masute de cafea de lux

19. Set masute cafea

Un set de masute de cafea este esential pentru orice casa moderna. Ele pot oferi piesa centrală perfectă pentru o cameră de zi sau o sală și pot fi asortate cu alte piese de mobilier pentru a crea o atmosferă atractivă și elegantă în orice cadru. Fie că sunteți în căutarea unei piese tradiționale din lemn de esență tare pe care să expuneți fotografiile de familie sau ceva mai modern, cu detalii din sticlă și accente metalice, există o măsuță de cafea pentru toată lumea.

Atunci când alegeți setul de măsuță de cafea, țineți cont de dimensiunea spațiului dvs. și de modul în care doriți să-l utilizați. Dacă aveți o zonă mică, dar doriți să maximizați spațiul de depozitare, căutați opțiuni care au sertare sau rafturi încorporate sub blatul mesei. Pentru camere mai mari, optați pentru un set din trei piese care include două mese de capăt, precum și o piesă centrală – acest lucru va adăuga suprafață suplimentară, creând în același timp o atmosferă primitoare.

Cumpără Set masute cafea

20. Masa cafea multifunctionala

O măsuță de cafea multifuncțională este un plus esențial pentru orice sufragerie. Nu numai că oferă un punct focal central în cameră, dar oferă și mult spațiu de depozitare și spațiu suplimentar de suprafață. Cu un ochi creativ, poți găsi unul care se potrivește perfect decorului tău, oferind în același timp o gamă largă de caracteristici.

Fie că sunteți în căutarea unui stil modern șic de la mijlocul secolului sau a ceva mai rustic, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru fiecare gust. De la sertare și rafturi până la suprafețe extensibile și tăvi extensibile, măsuțele de cafea multifuncționale de astăzi sunt proiectate având în vedere confortul și versatilitatea. Unele chiar vin cu compartimente speciale concepute special pentru a stoca cărți, reviste sau telecomenzi, în timp ce altele au compartimente ascunse care pot fi folosite ca stații de încărcare pentru electronice sau chiar ca mini-baruri.

Cumpără Masa cafea multifunctionala

Concluzie

În concluzie, găsirea măsuței de cafea perfectă poate fi o provocare, dar există o mulțime de opțiuni disponibile pe 1-1.ro pentru a se potrivi stilului tău de viață și bugetului tău. Indiferent dacă preferi ceva modern sau clasic, mare sau mic, lemn sau metal, sticlă sau ratan – există o măsuță de cafea pentru tine. Nu uitați să luați în considerare dimensiunea și forma camerei dvs. atunci când alegeți piesa potrivită pentru casa dvs. În plus, nu uitați să luați în considerare nevoile de depozitare dacă aveți de-a face cu un spațiu limitat.

A fost de ajutor acest articol?
DaNu