Canapea neagră, ce culoare de măsuță de cafea-2
17 decembrie 2022 De 1-1.ro 0

Canapea neagră, ce culoare de măsuță de cafea?

Cea mai recentă tendință în designul interior este de a decora cu mobilier și accesorii negre. Aceste componente veșnice au potențialul de a crea o estetică atractivă și dramatică, care se potrivește perfect pentru stilul modern-contemporan de design interior la modă în prezent.

Există o mare varietate de mobilier negru pe care îl puteți folosi pentru a introduce această culoare îndrăzneață, de la accesorii mici, cum ar fi arta murală neagră sau rafturile negre, până la obiecte majore, cum ar fi o canapea neagră sau un pat negru. Poți folosi oricare dintre acestea pentru a face o declarație în spațiul tău.

Există o mulțime de lucruri diferite pe care le puteți folosi pentru a ridica și îmbunătăți estetica oricărei canapele negre, dar unele dintre lucrurile care pot oferi cel mai mult efect sunt perna decorativă, covorul și măsuța de cafea. Și iată câteva dintre cele mai preferate măsuțe de cafea, pe care le-am folosit frecvent pentru proiectele noastre care au avut ca protagonist orice canapea sau canapea neagră:

Cele mai complementare culori pentru o masă de cafea la o canapea neagră

 

Masa cafea gri

Griul este o alternativă excelentă la alb, dacă prima culoare vă pare prea tradițională și neinteresantă. Orice masă de culoare gri, și mai ales cele care vin cu finisaje mai deschise, poate produce un aspect care seamănă izbitor de mult cu cel al albului, dar cu un aer de rafinament rafinat.

În zilele noastre, există o mulțime de mese de cafea gri disponibile, iar acestea vin cu o varietate de materiale de finisare diferite, de la mese gri din lemn la mese gri din beton.

Prin urmare, dacă doriți să adăugați un pic de textură și granulație la zonele de ședere, puteți încerca să folosiți aceste tipuri de mese de cafea, mai degrabă decât finisajele standard de culoare gri simplu. Acesta este un lucru pe care îl puteți face dacă doriți să introduceți puțină textură și granulație în zonele dvs. de ședere.

Masa de cafea alba

Ne place să folosim o măsuță de cafea albă alături de o canapea neagră nu doar pentru că este o alegere simplă și fără riscuri, ci și pentru că este o alegere care merge mult mai departe. De fapt, canapeaua neagră și piesele cu finisaj alb pot lucra împreună pentru a crea un contrast uimitor care ajută la scoaterea în evidență a ceea ce este mai bun în fiecare dintre ele.

Prin urmare, canapeaua neagră continuă să iasă în evidență ca punct focal principal al livingului negru; dar, masa albă poate, de asemenea, să atragă instantaneu atenția tuturor celor prezenți în cameră.

În plus, această asociere va oferi un aspect extrem de bine echilibrat datorită faptului că puternica canapea neagră va fi atenuată și luminată de prezența măsuței albe, ceea ce o va face să pară, de asemenea, mai puțin înfricoșătoare și mai primitoare.

Masuta de cafea Stejar

În ceea ce privește posibilitățile de finisare a măsuței de cafea, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că lemnul este una dintre cele mai populare alegeri. Din păcate, se pare că majoritatea tipurilor de lemn nu se potrivesc bine cu canapelele negre.

Există totuși câteva posibilități care, din experiența noastră, pot merge perfect alături de canapeaua neagră, cum ar fi finisajele magnifice de stejar. Cu toate acestea, dacă totuși doriți să aduceți estetica naturală, pământească, nu vă faceți griji. Există în continuare câteva opțiuni din care puteți alege.

Deoarece stejarul are o granulație, o textură și o culoare mai uniforma decât orice alt tip de lemn, are aspectul de a fi mult mai contemporan decât alte tipuri de lemn. Din acest motiv, masa cu finisaje din stejar poate arăta destul de atractiv atunci când este asortată cu canapeaua neagră.

Masuta Sticla

Atunci când vrem să creăm aspectul ultramodern ideal pentru un living care are o canapea neagră, unul dintre lucrurile noastre preferate este să adăugăm o mulțime de piese din sticlă în toată zona. În plus, poți include această componentă în designul camerei tale prin utilizarea unei măsuțe de cafea din sticlă.

Chiar și ceva la fel de simplu ca o masă, precum cea prezentată în ilustrația urmatoare, poate avea un impact semnificativ asupra aspectului general al zonei de living atunci când este actualizată.

Masuta cafea auriu

Auriul sau alama este o altă componentă minunată care, atunci când este adăugată într-o cameră mobilată predominant în negru, are potențialul de a face o impresie deosebită. Și, de fapt, acele piese aurii pot îmbunătăți și mai mult și face ca bunurile negre să aibă niște senzații de farmec, ceea ce duce la un aspect general orbitor de bogat și plin de farmec, ceea ce este o victorie.

Cu toate acestea, ar trebui să evitați să folosiți o cantitate excesivă de elemente aurii, deoarece folosirea lor în exces ar putea face ca aspectul întregii zone să fie ruinat și distras.

Prin urmare, dacă vă gândiți să folosiți o măsuță cafea auriu în aceeași cameră cu alte obiecte de mobilier aurii mari, ar trebui să vă abțineți de la acest lucru.

Masuta cafea neagra

Combinația perfectă pentru orice spațiu de locuit modern este o măsuță de cafea neagră cu o canapea neagră.

Această combinație de mobilier poate aduce un stil unic și rafinament oricărei încăperi, făcând-o o opțiune excelentă pentru cei care doresc ca casa lor să facă o declarație de design modern.

Nu numai că aceste două piese de mobilier arată șic și stilat împreună, dar oferă și numeroase beneficii practice care le fac ideale atât pentru spații de locuit, cât și pentru distracție.

Concluzie

În această postare, vom discuta în special despre canapeaua sau canapelele negre și vom descoperi cum să îmbunătățim aspectul acestor piese de mobilier prin selectarea măsuței de cafea potrivite.

Nu există nicio îndoială că uimitoarele canapele negre au potențialul de a apărea rapid ca obiect principal de interes în orice spațiu de locuit. Datorită aspectului său puternic și impunător, aceasta va putea cu ușurință să capteze atenția tuturor celor din jur datorită atmosferei remarcabile pe care o va emana.

Pe de altă parte, pentru a atinge cel mai înalt nivel posibil de atractivitate vizuală, canapeaua sau canapelele negre în cauză trebuie să fie înconjurate de accesoriile adecvate. Dacă nu ar fi așa, canapeaua neagra ar putea avea de una singură un aer melancolic și neinteresant.

Vezi cea mai mare gama de modele mese si masute din Romania pe 1-1.ro Click Aici!

Citeste si:

A fost de ajutor acest articol?
DaNu